+31 (0)226 752577

De specialist voor alle kabels. Snelle levering en scherpe prijzen!

Ziggo geschikt

Ziggo Geschikt

Ziggo Geschikt is het nieuwe keurmerk van Ziggo. Middels het Ziggo Geschikt keurmerk en -nummer ben je altijd verzekerd van het juiste materiaal. Ziggo heeft het materiaal dat je nodig hebt voor installatie van Ziggo producten voorzien van nummers. Aan de hand van deze nummers kan je het juiste materiaal aanschaffen bij winkels, zoals Kabeltje.com.

Ziggo heeft de meest voorkomende vragen van haar klanten geinventariseerd en op basis daarvan een oplossingen samengesteld. Dit zijn de meest voorkomende vragen:

Ik wil meer TV's aansluiten (flyer)

Ik wil minder storing op mijn TV signaal

Wij leveren de Ziggo Geschikt materialen van het merk Hirschmann. Dit zijn de producten.

Ziggo Geschikt 1, 2, 3 en 4: De kabels

De nummers 1 tot en met 4 slaan op de coax aansluitkabels. Dit zijn de kabels die tussen de wandcontactdoos en een decoder zoals de Horizon box of de TV zitten. De kabels zijn drievoudig afgeschermd, waardoor je geen last meer hebt van storing van bijvoorbeeld het 4G mobiele netwerk. De gebruikte pluggen op de kabels zijn de KOKWI 4 en KOSWI 4 pluggen; de nieuwste versie van de coax pluggen van Hirschmann.

Ziggo Geschikt coax kabels

Ziggo Geschikt 5, 6, 7 en 8: De pluggen en kabel

Deze nummers slaan op de losse kabel en losse pluggen. Ideaal voor als je een kabel door een buis moet trekken of als je zelf een coax kabel van precies de juiste lengte wilt maken. De pluggen en de kabels zijn uiteraard zeer goed afgeschermd, zodat je ook hiermee geen storing op pikt en kan genieten van het beste beeld en geluid. Eigenlijk zijn nummer 5 en 6 voorgesneden stukken kabel van 10 meter of 20 meter. Wij bij Kabeltje.com snijden de kabel echter precies op maat voor jou. Je kan zelf aangeven hoeveel meters je wilt, wij meten dat af en snijden de kabel voor jou op maat.

5 en 6. Kale coax kabel 9TS per strekkende meter

7. Set coax pluggen male en female.
Wij bieden deze pluggen eventueel ook los aan: KOKWI 4 en KOSWI 4 pluggen.

8. F connectoren QFC 5. 
Per 5 stuks in een zakje.

Ziggo Geschikt pluggen en losse kabel

Ziggo Geschikt 9 en 10: De versterker

Deze nummers heb je nodig als het signaal te zwak is om al je TV's te voorzien; met de versterker kan je het signaal sterker maken en kan je langere lengtes en/of meer kamers voorzien van een sterk Ziggo signaal. Nummertje 9 is de versterker zelf, nummer 10 is een handige set met aansluitmateriaal: Er zit een kabel in om van de AOP (Abonnee Overname Punt) naar de versterker te gaan, afsluitweerstanden voor eventuele ongebruikte uitgangen op de versterker en F-connectoren om te monteren op coax kabel die je aansluit op de versterker.

Ziggo Geschikt versterker en aansluitset

Ziggo Geschikt Installatiematieriaal: 11, 12 en 13

Dit materiaal heb je nodig als je aansluitingen voor meerdere TV's wilt maken. 11 en 12 zijn splitters, om een aansluiting of een kabel te vertelen naar twee TV's. Nummer 13 is de wandcontactdoos, zodat je de aansluiting netjes kan afwerken.

11. De opsteek splitter
Deze druk je rechtstreeks in de wandcontactdoos

12. De gewone splitter
Hier sluit je coax kabel door middel van QFC pluggen (ziggo nummer 5) aan. Deze splitter heeft de voorkeur boven nummer 11; je hebt minder signaalverlies.

13 De EDC 1000 wandcontactdoos
De beste manier om een kabelaansluiting voor een TV af te monteren op de muur.

Ziggo Geschikt splitters en wandcontactdoos