+31 (0)226 752577

De specialist voor alle kabels. Snelle levering en scherpe prijzen!

Over Kabeltje.com

Kabeltje.com is in 2007 opgericht door twee piepjonge ondernemers, Vincent de Rie en Wouter Hol. Kabeltje.com was onderdeel van hun bedrijf Rapbid. Ze beheerden naast Kabeltje.com nog diverse andere webwinkels, waaronder Barproducten.nl

De visie van deze twee heren was dat alles dat je verkoopt, ook op voorraad moet liggen. "Wat je niet hebt, kan je niet verkopen" was het motto. Dat zorgde ervoor dat Kabeltje.com razendsnel uit kon leveren, waarmee ze het verschil maakten ten opzichte van de concurrentie.

In 2007 werd Kabeltje.com vanuit het ouderlijk huis van Wouter gerund. Al snel was het tuinhuis waar de voorraad lag te klein, en verhuisden ze in 2009 naar een loods op het industrieterrein van Warmenhuizen. Ondertussen groeide het assortiment van Kabeltje.com flink door. Binnen een jaar was ook die loods te klein geworden, toen is besloten om de logistiek uit te besteden aan Nic.Oud Webshopservices

In deze tijd wonnen ze ook tweemaal een Thuiswinkel Award voor Beste Webwinkel Consumentenelektronica, stonden ze in de Sprout 25 meest veelbelovende ondernemers onder de 25 en werden ze door tijdschrift Quest genomineerd als Nerd van het jaar.

In 2014 zijn alle activiteiten van Rapbid overgenomen door de Easy2 Groep. De Easy2 groep beheert diverse webwinkels en merken. Het bekendste product van dit bedrijf is de Space Scooter, waarmee ze ook Barcelona speler Lionel Messi sponsoren.

Wouter werkt nog steeds bij Kabeltje.com

FILMPJE! BEKIJK HET KABEL MAGAZIJN