+31 (0)226 752577

De specialist voor alle kabels. Snelle levering en scherpe prijzen!

iPad oplader

Bij kabeltje.com vindt u alle kabels die u nodig heeft om uw iPad te verbinden met alles wat mogelijk is. Wij verkopen de officiële iPad oplader van Apple. Deze verkopen we verschillende lengtes. Dit doen wij omdat elke situatie uniek is en daarom vraagt voor een gepaste aanpak. Ook zijn er behalve deze iPad oplader ook andere kabels van Apple die uw iPad in staat stellen om te verbinden met tal van apparaten. Een officiële iPad oplader van Apple is duurder dan alternatieven. Deze alternatieven zijn goedkoper en leveren dezelfde prestaties op gebied van opladen. Bovendien zijn deze opladers in verschillende kleuren. Dit is niet het geval met de oplader van Apple. Het is belangrijk om te weten dat wanneer er iets gebeurt met uw iPad tijdens het opladen Apple het niet meer onder garantie ziet.

iPad oplader: wat is belangrijk?

Als u van plan bent om een iPad oplader te kopen raden wij u aan om deze informatie door te nemen. Een van de meegemaakte fouten bij het opladen van een iPad is dat er een iPhone oplader wordt gebruikt. Dit komt omdat een iPhone en iPad dezelfde aansluiting hebben. Het grote verschil tussen een iPad oplader en een iPhone oplader is dat een iPad oplader over meer vermogen beschikt. De oplader van een iPhone beschikt namelijk over 5 watt terwijl een oplader van een iPad 10 tot 12 watt nodig heeft. De iPad met retina display heeft 12 watt nodig om op te laden. De eerste iPad mini gebruikt hetzelfde vermogen als de iPhone. De rest van de iPad familie gebruikt 10 watt.

 Welke lengte is goed voor mij?

Zoals bij elke kabels is de lengte een belangrijke factor. U wilt immers niet een te korte iPad oplader kopen. Toch is voor de zekerheid een te lange kabel kopen ook niet altijd even handig. Dit uit zich in dat u daarvoor meer geld moet betalen. Ook neemt u een lange kabel minder snel mee naar uw werk. De mobiliteit van iPad oplader is dus verminderd. Dit betekent dus dat uw mobiliteit ook verminderd. U wacht liever thuis totdat uw iPad is opgeladen want zo een iPad oplader elke keer overal mee naartoe nemen wil niemand. Om te weten welke lengte u nodig heeft is het belangrijk dat u van tevoren opmeet hoe lang de kabel nodig moet zijn. Het is handig om de uitkomst iets ruimer te nemen. Dit komt omdat de weg van de kabel in verband met muren langer is dan u in eerste instantie zou denken.