+31 (0)226 752577

De specialist voor alle kabels. Snelle levering en scherpe prijzen!

Delock HDMI High Speed met ethernet kabel 10 meter

Delivery Time:Beschikbaarheid: Op voorraad, indien voor 21.00 uur besteld, morgen in huis

28,99
Delock

Voorradige bestellingen (ma -vr) leveren we binnen 24 uur.

Verzendkosten: € 3,99 bij bestellingen tot 50 euro.
Daarboven gratis verzending.

14 dagen zichttermijn; probeer de kabel uit en stuur hem terug als je niet tevreden bent.

Tweemaal verkozen tot Beste Webwinkel Consumentenelektronica!


Beoordeling van onze klanten

9,1 / 10

Gebaseerd op 3068 beoordelingen

Wim: "Perfect"

8 dec. 2019

Bart: "Prima service"

6 dec. 2019

Jan van der Kaaij: "Geweldige service uitstekende communicatie en afhandelin van verkeerde levering."

3 dec. 2019

 

Product Omschrijving

Details

HDMI High Speed met Ethernet kabel

Altijd geschikt voor elke HDMI toepassing

Deze kabel is geschikt voor elke toepassing. 3D, ethernet kanaal, 4K resoluties, deze kabel doet het allemaal. Als je gewoon een goede HDMI kabel zoekt die voor elke toepassing geschikt is, dan kies je deze. Hij is niet te duur en voldoet toch aan hoge eisen!

Vanwege de lengte van deze kabel kan het voorkomen dat hij geen full-hd resoluties overbrengt. Dit is afhankelijk van diverse factoren en is helaas niet op voorhand uit te sluiten.

HDMI HIGH SPEED WITH ETHERNET

Specificaties

HDMI met ethernet kabel
• 19-pin HDMI male – 19-pin HDMI male
Ronde kabel
• AWG 28
• Vergulde connectors
• Data transfer rate tot minimaal 10,2 Gb/s

High Speed HDMI kabel

Tegenwoordig worden er steeds meer randapparatuur aangesloten door middel van HDMI.

Wat is HDMI en wat is High Speed HDMI? Na het lezen van deze blog hoop ik dat ik je voldoende geïnformeerd hebt zodat deze twee vragen duidelijk zijn.

Wat is HDMI?

HDMI staat voor High Definition Multimedia Interface. Het is tegenwoordig de standaard om jouw HD-randapparatuur te verbinden met je HD-televisie. Er komen ook steeds meer laptops, dvd-spelers en dvd-recorders die voorzien worden van HDMI-aansluitingen. De keuze voor het gebruik van HDMI is gekomen door de vele mogelijkheden die HDMI ondersteunt. Zo kun je met één kabel jezelf voorzien van digitale audio- en videobestanden.

HDMI werkt dus met een digitaal signaal. Dat wil zeggen dat er betere beeldkwaliteit gegarandeerd kan worden en ook wordt geleverd dan bij een analoog signaal. Moderne televisies zijn tegenwoordig allemaal digitaal en door het gebruik van een HDMI-kabel heb je geen problemen met de vertaling die anders nodig zou zijn van analoog naar digitaal.

Wat is het verschil tussen HDMI en High Speed HDMI?

Bij deze vraag is het belangrijk om eerst achtergrondinformatie te verschaffen. Je hebt namelijk niet een ‘gewone’ HDMI kabel. HDMI-kabels kunnen namelijk verschillen in gebruik. Je hebt Standard HDMI, High Speed HDMI en Premium High Speed. Hier bovenop komt nog dat sommige van deze versies ook ethernet ondersteunen. 

HDMI Standard

Deze kabel zal je in de praktijk niet veel gebruiken. HDMI Standard is namelijk de minst geavanceerde HDMI kabel. Deze kabel is vooral de allergoedkoopste kabel, maar zoals genoemd ook het minst geavanceerd. De kabel kan resoluties tot 1080i en 720p aan. In de meeste gevallen dat je een HDMI-kabel koopt, zal je dus niet voor deze specificatie gaan, maar voor betere specificaties.

High Speed HDMI

Dit is de meest gebruikte HDMI kabel. Bijna iedere kabel die je kunt kopen voor een schappelijke prijs is namelijk van deze standaard. De kabels kunnen 1080p aan, 4k op 30Hz en 3D aan. In principe kun je er bij de aanschaf van een HDMI-kabel altijd wel van uit gaan dat het gaan om High Speed HDMI als er niets staat vermeld op de verpakking. Natuurlijk is het hierbij wel van belang dat je het redelijk houdt en niet verwacht dat je de allergoedkoopste kabel kunt aanschaffen en je dan ook High Speed HDMI hebt. Echter worden in veel webshops en elektronicawinkels nauwelijks HDMI Standard kabels meer verkocht.

Premium High Speed HDMI

Dit is de verbeterde versie, zoals de naam al zegt, van de High Speed HDMI kabel. Deze kabel kan resoluties aan tot 4k op 60Hz. Doordat deze kabels deze resoluties op 60Hz aan kan, zijn ze ook prijziger. Niet heel veel merken produceren deze kabels nog, omdat tot nu toe High Speed HDMI voldoende is bij mensen thuis. De vraag is er simpelweg nog niet naar. Enkele merken die wel Premium High Speed HDMI-kabels produceren zijn Supra, Monster en een enkele kabel van Oehlbach ondersteunt dit. 

Ethernet: wel of niet?

Tegenwoordig is het steeds normaler om internet te hebben op je televisie. Je kunt jezelf verschaffen van internet door bijvoorbeeld wifi, maar het is algemeen bekend dat dit niet de beste manier van internet is. Als je bijvoorbeeld op het internet bezig bent, kan het traag zijn of onstabiel. Daarom zijn er ook vele HDMI-kabels die ethernet ondersteunen.

Specificaties

Aanvullende Informatie

Color / kleur Zwart
Lengte 10 meter
Connector A Type HDMI A
Connector A geslacht Male
Connector B Type HDMI A
Connector B geslacht Male
HDMI Version HDMI High Speed with Ethernet
Levertijdindicatie 1

Beoordelingen

Schrijf je eigen recensie

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer