+31 (0)226 752577

De specialist voor alle kabels. Snelle levering en scherpe prijzen!

Groothandel voor kabels: zakelijk bestellen

Kabeltje.com is in 2007 begonnen als webwinkeltje voor consumenten, maar inmiddels is onze voorraad groter dan menig ouderwetse groothandel. Vanwege onze grote volumes kunnen wij onze zakelijke klanten zeer snelle levertijden en scherpe prijzen bieden. Ontdek ook de voordelen van Kabeltje.com als je vaste leverancier voor alle kabels en connectoren!

Het klantenbestand van onze zakelijke klanten bestaat onder andere uit installatiebureaus, (web)winkels, overheden, ziekenhuizen, festivals, maar ook zat bedrijven waarvan de directeur gewoon een nieuw kabeltje nodig heeft voor zijn iPhone.

Op rekening kopen

Zakelijke klanten kunnen op rekening bestellen bij Kabeltje.com. De stelregel is dat de eerste bestelling vooraf betaald moet worden. Dit kan bijvoorbeeld met iDeal, creditcard of met een overboeking. Bij elke bestelling wordt automatisch een proforma factuur en na ontvangst van de betaling een gewone factuur verzonden. De tweede en alle volgende bestellingen worden op rekening uitgeleverd. Er wordt dan direct nadat de bestelling geplaatst is, een factuur verzonden.

Korting als zakelijke klant van Kabeltje.com

Je begrijpt dat een directeur die alleen een nieuw kabeltje voor zijn telefoon wilt minder interessant voor ons is dan een bedrijf die jaarlijks enkele kilometers kabel afneemt. Daarom maken wij onderscheid in verschillende soorten bedrijven die bij ons kopen. Afhankelijk van wat voor soort bedrijf je hebt en hoe vaak en hoe veel kabels je koopt, delen wij jouw bedrijf in in een bepaalde klantgroep. Elke klantgroep heeft zijn eigen kortingen en betalingscondities. Een bedrijf die incidenteel enkele kabels nodig heeft, kan genieten van de standaard al scherpe prijzen en condities van Kabeltje.com. Maar voor de grootverbruikers en wederverkopers die hun best doen om onze kabels te verkopen, bieden wij extra korting aan op onze kabels.

Wederverkopers van kabels en dropshipping

Een wederverkoper met een fysieke winkel krijgt standaard dealerprijzen op een geselecteerd gedeelte van ons assortiment. Ook kunnen wij dropshipping aanbieden. Dat betekent dat wij de kabels voor jou versturen zonder dat jouw klant ziet dat de kabels bij Kabeltje.com vandaan komen. Informeer naar de mogelijkheden!

Interesse om zakelijk te bestellen bij ons? Maak alvast een account aan (rechtsbovenaan deze pagina) en neem daarna contact met ons op!