+31 (0)226 752577

De specialist voor alle kabels. Snelle levering en scherpe prijzen!

Goedkope kabels kopen

Bij Kabeltje.com ben je aan het juiste adres voor elke kabel. Van een hoogwaardig merk tot het goedkoopste kabeltje. Op deze pagina hebben we een overzicht gemaakt van onze goedkoopste kabels.

Waarom goedkope kabels kopen?

Allereerst natuurlijk het voor de hand liggende: Ze kosten weinig geld! Dat is ideaal voor als het niet zo breed hebt of als je gewoon niet zulke hoge eisen stelt aan de kabel die je gebruikt. Ideaal om te gebruiken als extra kabeltje in de auto of om de stereo van de kleine aan te sluiten! Ook onze zakelijke klanten weten deze kabels te vinden; Ze zijn ideaal als kassa-koopje in de winkel. Nog geen zakelijke klant van Kabeltje.com? Informeer naar de mogelijkheden!

Goedkope kabels

Werken goedkope kabels wel goed?

Ja. Op deze kabels zit, net als op de rest van ons assortiment, gewoon 2 jaar fabrieksgarantie. Dat betekent dat wij en de fabriek garanderen dat er geen fabricagefouten in de kabel zitten. Dat betekent onder andere dat ze gewoon het signaal moeten doorgeven en dat ze geen technische gebreken mogen hebben. Maar verwacht geen kristalhelder geluid of hoge snelheidsoverdracht. Daarvoor koop je best een iets duurder kabeltje met bijvoorbeeld een goede afscherming, metalen pluggen en vergulde aansluitingen. Ook zijn de kabels minder degelijk dan bijvoorbeeld een kabel van het merk Accell of een kabel met Neutrik pluggen. Ons advies is; aansluiten en laten zitten. Verwacht niet van de kabels dat ze intensief of professioneel gebruik zullen overleven, daar zijn ze niet voor ontworpen. Een plug die door slijtage afbreekt van de kabel, is geen fabricagefout.