Klantenscore 9,1 / 10

Klantenservice

Klantenservice

Onze telefonische klantenservice is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09.00 tot 21.00 uur op telefoonnummer 0226 752 577. Als je een vraag hebt over jouw order, houd dan het factuurnummer bij de hand. Customers from outside the Netherlands can contact us at 0031-226 752 577.

Een vraag stellen via het contactformulier
Voor vragen kun je gebruik maken van bovenstaand contact formulier. Stuur ons een vraag en dan krijg je op werkdagen binnen één uur antwoord op jouw vraag. Ook in de weekenden, in de avonduren en op feestdagen beantwoorden wij online jouw vragen. De Kabeltje.com klantenservice is op deze manier 7 dagen per week bereikbaar voor alle vragen.

Ontvang je geen e-mails van Kabeltje.com?
Heb je een bestelling geplaatst, maar je ontvangt geen bevestiging? Dit kan betekenen dat jouw e-mailprovider de e-mail blokkeert. Controleer je spambox en markeer onze e-mails als 'geen spam', hierdoor komen eventueel volgende e-mails binnen in jouw 'Postvak In'. Mocht dit niet zo zijn, neem dan contact op met onze klantenservice via het contactformulier of telefonisch via 0226 752 577.

Adres:
Kabeltje.com
Grote voort 293 A
8041BL Zwolle

Postbus 1077
6460BB Kerkrade
Nederland

Retouren, klik hier

Bedrijfsgegevens:
KvK en BTW nr:
KvK nr. 75969793
BTW nr. NL860462122.B01


 
 
LET OP, mogelijke vertraging door:

- Door het sluiten van de niet-essentiële winkels krijgen wij nog meer bestellingen dan ooit binnen (van gemiddeld 100.000 naar 275.000 per maand), het grootste gedeelte verwerken wij keurig op tijd. Helaas blijft er op sommige dagen een klein gedeelte van de bestellingen staan omdat ook wij door alle beperkende maatregelen niet op de maximale capaciteit bestellingen mogen verwerken.
- Door de aanhoudende drukte bij PostNL kan het langer duren voordat uw bestelling wordt bezorgd.

Voordat u belt, volg onderstaande stappen

Verwacht u een pakketje? Verwacht u een pakketje?
Dan krijgt u automatisch een verzendbevestiging met een track & trace code om uw pakket te volgen

Verwacht u briefpost? Verwacht u briefpost?
Dan is uw pakketje met alle waarschijnlijkheid met 1 dag vertraagd door PostNL

Heeft u toch een vraag? Heeft u toch een vraag?
Dan staan wij uiteraard voor u ter beschikking (rekening houdend met extra wachttijd)